Szerzői Jogok

Idézet vs. Plágium

A www.kliss.hu oldal és aldomainjeinek tartalma, a fényképek és írások, beleértve a hírlevél sorozatokat,  a blogbejegyzéseket, facebook postokat, mind a Socius Trinus Kft. szellemi tulajdonát képezik, melyet szerzői jogok védenek. A weboldal engedély nélküli felhasználása, átdolgozása tilos! Nem módosíthatók, és nem készíthető belőlük más mű. Kereskedelmi, illetve üzleti célú felhasználása a felhasználási formától és módtól függetlenül tilos!

Az oldalon található tudásanyagot azért adjuk közre, hogy ezekkel a gondolatokkal gazdagodj. Sok év tanulásának, munkájának, tapasztalatának eredményeként tettünk szert a tudásunkra. Ha hasznos tartalmat találsz, bátran építsd be a saját tudásodba, szintetizáld a gondolataiddal! Mi is ezt tettük mások gondolataival. A világ attól lesz jobb, ha megosztjuk és nem eltitkoljuk, amit tudunk. Azonban kedves Látogató, nyilván Te sem szeretsz úgy dolgozni, hogy másvalaki semmit nem tesz a sikerért, másolással sajátjává teszi a munkádat. Mi sem.

Természetesen az oldal tartalmára engedély nélkül hivatkozhatsz, azonban, ha ennél többet szeretnél, vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy a használathoz megadhassuk az engedélyt.