by Beus

Beus szakrális gyógytóként öt nagy látogatottságú facebook oldalt üzemeltet. A feladat, hogy ez az öt téma, amit csempéknek neveztünk el, úgy alkosson szerves egészet egyetlen oldalon, hogy mégis határozottan elkülönüljenek.

Nézd meg!

Mérges Hattyúk

Egy edzőterem néhány vendége egy csapatban indult a 2018 évi várgesztesi Spartan Race-en. A csapat neve Mérges Hattyúk, a logónak használt hattyút már egy korábbi versenyükön használták.

Futásukkal a Bátor Tábor Alapítványnak gyűjtöttek adományokat, valamit egy ehhez kapcsolódó nyereményjátékot szerveztek, és ehhez készítettem egy promóciós oldalt.

Nézd meg!

LifeStyle Change

Nyul Ferenc személyi edző életmód váltó programjához készítettem teljes arculatot és weboldalt.

Nézd meg!

HomeCargo

A Gestalt Team-mel közösen készítettük el a HomeCargo nevű költöztető cég megjelenését. A Gestalt Team készítette az arculatot, a logót és a nyomtatott anyagokat, én ezek alapján terveztem meg a webdizájnt és építettem fel a honlapot.

Nézd meg!

Veres Méhészet

Feladat a majd 70 éves családi gazdaság, a Veres Méhészet honlapjának megújítása volt. A dizájt a meglévő logóhoz kellett igazítani, illetve a honlaphoz néhány fotót készítettem.

Nézd meg!

AstorFoodRoom

Egy belvárosi étterem teljes felújításon, újragondoláson esett át. Egy grafikus és egy belsőépítész barétom mellett én lehettem, aki a honlapot és annak dizájnját elkészítette, így hárman dolgoztunk az új étterem megjelenésén.

Nézd meg!

Szakrális Szövőműhely

Egy szentendrei szövőműhely weboldalát és az oldal dizájnját készítettem el Kadosa-Kiss József grafikus arculati tervei alapján.

Nézd meg!

SociusTrinus

Saját cégem számára egy nagyon egyszerű, névjegykártya helyett használható oldalt szerettem volna készíteni.

Nézd meg!