Weboldal készítés


Ma egy vállalkozás sikeres marketingjének elengedhetetlen része egy jól felépített, tartalmas honlap, amely megragadja a figyelmet, megkülönböztet a versenytársaktól, bizalmat ébreszt, hidat ver az érdeklődők és a vállalkozásod közé. Egy közös munka eredményeként kitalálom és felépítek egy hozzád, a vállalkozásod egyéniségéhez leginkább illeszkedő, a jelenlegi trendeket figyelembe vevő weblapot.

Tervezéstől a honlap karbantartásáig

 • Segítek a domain név és a webtárhely megrendelésében.

 • A közös munka első lépéseként két-három órás konzultáció során mérem fel az igényeidet. Hogy meg tudd szólítani az érdeklődőidet, meghatározzuk a céljaidat, a terméked, szolgáltatásod értékajánlatát, az ügyfeleid azon problémáit, amire Te megoldást kínálsz. Ennek eredményeként pontosan beazonosítjuk a célcsoportodat, így olyan dizájnt, weblapot tudok építeni, ami őket célozza.

 • Az fentiek alapján megtervezem az weblapodat, majd elkészítem az oldal vázát, valamint a hozzá kapcsolódó stíluslapot, és a képi dizájnelemeket. A programozás során készítem el az összes olyan háttérben futó kódot, mely a weboldal működését biztosítja.

 • Ha mindezekkel elkészültem, a tartalomfeltöltés fázisában véglegesítjük az általad megadott szöveges és képi tartalmakat. Átadás előtt pedig veled közösen teszteljük az elkészült oldalt.

Jó, ha tudod

Tartalom az, amit meg kívánunk jeleníteni (szövegek, képek), melyek elrendezését sablonok írják le (például a menü helye, színek, betűtípusok, méretek). Én WordPress motor használok, amely egy tartalom kezelő rendszer (CMS – Content Management System), mely azért felelős, hogy a tartalmat a sablonnal egyesítse.

A WordPress használata ingyenes. Vannak ingyenes sablonok is, azonban ezek használatát nem javaslom, mivel a sablon a weblapod lelke, és azt gondolom, hogy az ingyenes sablonok nem minden esetben biztosítják a megfelelő garanciát a biztonságos működéshez.

A fentieken kívül szükség lesz kiegészítőkre (plugin), amelyek bizonyos működést segítenek. Például, ha többnyelvű oldalt szeretnél, akkor egy ilyen kiegészítő megvásárlásával a honlap nyelvek közötti váltása egyszerűen megoldható. Ezek a kiegészítők általában 10-50$ közötti áron vásárolhatók meg. Természetesen le tudnám programozni ezeket a funkciókat, de ez a fejlesztés és tesztelés több heti munka lenne, így sokkal többe kerülne a kész weblap. Ráadásul ezek a pluginek sok ezer honlapon működnek már, így sokkal jobban teszteltek mintha egy-egy honlaphoz egyedileg fejleszteném őket.

A kiegészítők nagy része ingyenesen használható, de ha úgy ítélem meg, hogy egy fizetős kiegészítővel szebben, hasznosabban, vagy biztonságosabban tudok megoldani egy feladatot, akkor arról egyeztetek Veled. Tipikusan ilyen fizetős kiegészítő lehet egy képgaléria, vagy a többnyelvű megjelenítés.

Árak, határidők

Pontos árat csak a feladat ismeretében tudok mondani. Ez függ attól, hogy mi a konkrét igény, milyen fizetős kiegészítőket építek a weboldalba. Fontos tudnod, hogy az ár csupán a webdizájnra és a weblap építésre vonatkozik, nem tartalmazza az arculat, a logó megtervezését.

A határidő még inkább a feladat nagyságától függ. Pontos napszámot azért nem tudok mondani, mert egy weblap elkészítése közös munka. Beszélgetek veled, kérdéseket teszek fel, válaszokat várok, tesztelünk, stb. Ha ez a közös munka gördülékenyen halad, egy alap weblapot tíz munkanap alatt el tudok készíteni.

Mit tartalmaz, illetve nem tartalmaz az alapár?

 • Alaphelyzetben az információs oldaladat készítem el, így az oldal nem tartalmaz marketinghatásokat (pl felugró ablakok, landing oldalak).

 • Egy egyedi, modern dizájnú WordPress alapú reszponzív (különböző felbontáshoz optimalizált) weboldalt készítek el.

 • A weboldal a már meglévő, vagy az általam készített arculathoz igazodik.

 • A weboldal tartalmi feltöltéséhez a szövegeket és a vállalkozásról, a termékekről a fényképeket a megrendelő biztosítja.

 • A legalapvetőbb kulcsszavazáson kívül keresőmotorok alá nem optimalizálom az oldalt. A weboldal kialakításának nem része a fizetett hirdetések (AdWords, Facebook, stb) elhelyezése, optimalizálása, marketing és sales oldalak kialakítása.

 • Egynyelvű (magyar) weboldalt készítek.

 • Az elkészült honlap 6-8 oldalt (pl főoldal, kapcsolat, blog, galéria, bemutatkozás), a hozzájuk tartozó menüpontokat, oldalsávokat, lábléceket, social médiához kapcsolódó gombokat, boxokat tartalmaz.

 • Átadáskor megkapod a honlap tartalomfeltöltéséhez szükséges összes elérést és jelszavakat, így a WordPress adminisztrációs felületén önállóan is képes leszel a későbbiekben a weboldal tartalmának módosítására, új tartalmak feltöltésére.

Garancia

A honlap átvételét követően a honlap működésére fél év garanciát vállalok. Ebben az időszakban a bejelentett hiba kivizsgálását 24 órán belül megkezdem és amennyiben nekem felróható a hiba, díjmentesen kijavítom. A garanciális időszakban a honlap elemeinek (WordPress, sablon, pluginek) frissítését, valamint havi rendszerességgel a honlap elemeinek és adatbázisának a mentését díjmentesen vállalom.

Mit kérhetsz még?

Bármit! Komolyan. Természetesen az ár így az alapárnál magasabb lesz, hogy mennyivel, azt a Veled történt egyeztetés után tudom megmondani. Ha például azt szeretnéd, hogy a honlapod angol és német nyelven is elérhető legyen, akkor úgy fejlesztem le. Kérheted, hogy a tartalmat megírjuk helyetted, a termékeket, kollégáidat fotósunk lefényképezi. Akár folyamatosan posztolunk is helyetted. Ha szeretnéd, hogy a google rád találjon, akkor seo-zzuk az oldaladat. Ha nem szeretnéd a vállalkozásod facebook csoportját létrehozni, megoldjuk helyetted. Ha az írásaidat, fotóidat nem szeretnéd Te feltölteni, akkor megtesszük ezt is.

Kattints az AJÁNLATOT KÉREK nyomógombra, ez még nem kötelez semmire! Hamarosan felveszem veled a kapcsolatot, és egy beszélgetést követően fogok tudni pontos árat, vállalási határidőt mondani.