Szolgáltatások

Erősségünk abban rejlik, hogy marketinges kollégáimmal a teljes megjelenésedet egységben kezeljük. Azt valljuk, hogy a megjelenésed nem csupán egyetlen logó, hanem minden, amivel az ügyfeleid a színfalak előtt találkoznak.

Lényegesnek tartjuk, hogy mielőtt hozzákezdünk egy munkához nem csupán azt akarjuk megtudni, hogy mi a terméked, szolgáltatásod, milyen színeket akarsz, hanem szeretnénk közelebbről is megismerkedni a bizniszeddel. Milyen üzleti- és magáncéljaid vannak, ki a célcsoportod, a vevőid milyen problémáira adsz megoldást? Hogyan, milyen csatornákon szólítod meg őket? Van-e automatizmus a rendszeredben? Hogyan törődsz a vásárlóiddal? A lényeg, hogy a mozgatórugókat, az egyéniségedet, az üzleti modelledet szeretnék feltérképezni, hogy a megjelenésed maximálisan támogathassa azt.

Mi nem az internetről vadászunk le konfekció megoldásokat, mi rád szabjuk a megjelenésedet.

Képesek vagyunk a nulláról felépíteni, felöltöztetni a márkádat. Ehhez nem szükséges neked külön grafikust, nyomdát, lakberendezőt, marketingest, programozót, és még ki tudja ki mindenkit keresni, a munkájukat összehangolni. Ennek gondját levesszük a válladról!

Nincs két egyforma igény, és mivel egy veled közös, kreatív, akár a marketing folyamataidba is belefolyó munkáról van szó, így árakat, határidőket addig nehéz mondani, ameddig nem ismerem pontosan az igényeidet, a céljaidat, a vállalkozásodat. Ugyan összeállítottam néhány csomagot, amelyeknek az árait a fő oldalon láthatod, de ezek irányadóak és nem fedik le a teljes repertoárt. Kérlek, hogy bátran kattints az AJÁNLATOT KÉREK nyomógombra, ez még nem kötelez semmire! Hamarosan felveszem veled a kapcsolatot és ezek után tudok egy pontos árat, vállalási határidőt mondani.